Parkzicht

Parkzicht ligt in het hart van Woonpark Mortiere. Aan de kop van het park verrijst straks een prachtig appartementen complex omgeven door water en gaat vanuit de natuur van het park op in het landschap. Heerlijk vrij wonen! Parkzicht bestaat uit 48 appartementen van circa 90 tot 125 m² en één riante penthouse van circa 155 m².

Het bouwplan zoals getoond op de website is in samenspraak met de architect, de stedenbouwkundige en de Gemeente Middelburg vormgegeven. Hier worden momenteel de laatste aanpassingen aan gedaan en het geheel verder uitgewerkt.

Dit aangepaste plan zal de basis vormen voor de door te lopen bestemmingsplanprocedure. Nadat de bestemmingsplanprocedure succesvol is doorlopen, zal de verkoop van de appartementen starten. Op dit moment wordt voor het doorlopen van de procedure rekening gehouden met een doorlooptijd van ca. één jaar.

U kunt van de tussentijdse ontwikkelingen op de hoogte blijven door u hier in te schrijven voor de nieuwsbrief. Daarmee bent u verzekerd om als één van de eerste het laatste nieuws te vernemen.